25-08 Diner en Blanc 2018 – Amsterdam

Het was weer een “spectacle” en een eer om te mogen draaien op het tiende Diner en Blanc, deze keer gehouden in de Centrale Markthal te Amsterdam. Ruim 1600 gasten, volgens traditie geheel in het wit gekleed, heb ik voorzien van eclectische muziek tijdens het diner en de afterparty.  Tijdens de avond waren er fantastische surprise acts. Prachtig om te zien hoe alle gasten alles tot in de puntjes organiseerden voor hun eigen tafel (van meubilair & tafelverlichting tot diner en drank). Dat alles mee in de bus met onbekende bestemming. Want dat is tot het laatste moment een verrassing voor alle deelnemers.

 

 

 

Foto’s van Oscar Lima  (limafotografie.nl)

» Diner en Blanc 2018 – Amsterdam

24-03 Vjontour 2015

Donderdag 26 maart 2015 zullen Dj Alwin en Deejay Solo bijdragen aan VJontour  2015. VJ on Tour. Een audiovisuele knaller met bmx fietsers, dansers, licht, geluid, motion graphics, foto, video, gedichten, dj’s en musici, waarbij het nieuwe stadskantoor ten tonele zal staan voor deze supershow, gecreëerd door meer dan 40 artiesten. In deze teaser vind je een impressie van wat er staat te gebeuren op het Jaarbeursplein te Utrecht. We starten om 19.00 uur met  het aftellen van 100 dagen tot het begin van de Tour de France 2015.En hier vind je achterondinformatie over het project.

 

» Vjontour 2015

24-06 dj Alwin op Food Truck Festival Trek 2014

klein maar fijn

klein maar fijn

Van 6 t/m 9 juni 2014 werd het  Food Truck Festival “Trek” gehouden in het park aan het Lucas Bolwerk. Mobiele keukens met lekkere gerechten gesitueerd  in een prachtig stadspark, gratis toegankelijk en met goede muziek van live-acts en Alwin. Aan mij was gevraagd een soul-sfeer neer te zetten en in die entourage was dat geen probleem. Moeilijker was het om in de kleine 3 wieler op de voorbank te staan en met mn lijf door het dak heen te draaien 🙂 Via de link http://www.festival-trek.nl/ kun je de sfeer “proeven” en zien waar het festival in 2015 neerstrijkt.

Food Truck Festival Trek 2014

Food Truck Festival Trek 2014

» dj Alwin op Food Truck Festival Trek 2014

01-05 Koningsdag 2014 met dj Alwin

Draaien op het podium van het  Domplein op Koningsnacht 2014. Dit jaar mocht ik de programmering doen voor die avond. Het was lekker vol en de sfeer zat er goed in, alhoewel er helaas een gewonde is gevallen. Vervolgens ook gedraaid in Stan & Co met zanger Alex Siegers en collega Deejay Solo. Op koningsdag stonden we op een fantastisch podium op het Vredenburgplein (tnx to Sidney en Marco). De massa voor onze neus was helaas niet zo groot vanwege de doorstroom naar de rest van de stad,  maar we  hebben lekker gedraaid.

» Koningsdag 2014 met dj Alwin

25-06 Jazz dj’s Stijn en Alwin op XO-live 2013

Op 13 juli 2013 hebben Jazz dj’s Stijn en Alwin een mooi setje Jazzy deuntjes ten gehore gebracht op het Extrema Outdoor festival dat tegenwoordig XO live heet.
Het podium waar we stonden was : de Perfect Chill! We hebben de housers zeker op andere gedachten kunnen brengen  door ze een goeie mix van jazz, funk en beats te laten ervaren. Behalve bovengenoemd duo traden er ook nog aardige andere dj’s op 🙂

Extrema Outdoor 2o13

lekker aan 't jazz'n

Jazz dj’s Stijn en Alwin bij XO live 2013

Bloemige setting

Stijn en Alwin op het Perfet Chill podium bij XO live 2013

» Jazz dj’s Stijn en Alwin op XO-live 2013

24-06 Dj-en bij de Marine op 20 juni 2013

525 jaar Marine en de grootste reünie (Saamhorigheidsdag) ever op de basis in Den Helder. Daar mocht ik dan bij zijn, eerst om het avond programma te openen ( zeg maar het plein vol te trekken) en daarna in de grote feesttent de mariniers te laten dansen. Geschat aantal aanwezigen op het terrein : 20.000 – 30.000 man. Er waren 3 podia met artiesten als Alain Clark, Berget Lewis, Sandra Nieuwland samen met de  Marinierskapel der koninklijke marine, Glennis Grace en ik dus! De afsluiting was met dj Quintino op de achtersteven van een marineschip. Leve de mariniers!

Nos verslag van de opening van de dag (niet van het avondprogramma, helaas)

» Dj-en bij de Marine op 20 juni 2013

24-06 Muziek en dj-workshops bij finale landelijk techniektoernooi

Op donderdag 6 juni 2013 ben ik door het Openlucht Museum Arnhem uitgenodigd om de sfeer te verzorgen bij de finale van het Landelijke techniektoernooi voor basisscholen.
Bij een lekker temperatuurtje van 25 graden kwamen honderden kinderen met hun uitvinding naar de wedstrijd. Ze hadden al een heel traject met voorwedstrijden afgelegd.
Ouders en leraren waren bijna net zo fanatiek als de kids zelf.

Deze is voor het volume :-)

foto: www.davidvanweezel.nl

Ondertussen draaide ik op het grote plein lekker muziekjes en omdat de sfeer gemoedelijk was,
had ik aangegeven dat ik best workshops op het
podium kon verzorgen tijdens het draaien…
euh misschien wat overmoedig!

Af en toe stonden er rijen met kinderen in de brandende zon voor het podium, oeps.
Dat werd dus een snel-cursus: “wat doen deze knopjes”, maar ze vonden het super natuurlijk.

Na de kinderen kwamen de professoren (in toga) naast me staan om de prijzen uit te rijken in de verschillende categorieën. Dat maak je niet vaak mee op 1 podium!

mixen maar!

dj vs hoogleraren

foto: www.davidvanweezel.nl

Filmverslag van het techniektoernooi

 

» Muziek en dj-workshops bij finale landelijk techniektoernooi

24-06 Dj’s voor Stan & Co

Eind april opende in Utrecht aan de Ganzenmarkt 16 het nieuwe Stan & Co haar deuren voor het publiek.
De inrichting van Stan is in een aantal blogs en tijdschriften al bejubeld, je  kunt er verschillende stijlen in herkennen.
Mijn eyecatchers zijn de vitrine in de bar waar je meteen tegenaan kijkt als je binnenloopt en de vette dj-booth achter de bar.
Mn reukorgaan wordt geprikkeld door de oven (Josper Grill)  achterin die lekker staat te werken!

Samen met Henk Duursma ben ik gevraagd door Debuut bv om een aantal Dj’s neer te zetten die in de weekends de sfeer kunnen bewaren.  Opdracht is om ondersteunend en actief te draaien. We hebben dit eerder gedaan voor een aantal andere zaken en zijn enthousiast begonnen aan deze nieuwe uitdaging.

Ook met de vrijdagmiddagborrel zullen er dj’s neergezet worden, zodat je meteen in de goede versnelling kan beginnen aan je weekend!

» Dj’s voor Stan & Co

16-11 Artikel in Groter Groeien, dj workshop op school

kids bij de dj-workshop 

In oktober verscheen er een artikel over aktiviteiten voor kinderen op school in het  blad Groter Groeien. Irene Ras, journaliste voor dit blad , benaderde mij om een keer een dj-workshop op basisschool De Koekoek in Utrecht te geven. Het was de eerste keer dat ik dit op een basisschool deed. De kinderen waren zó enthousiast, dat bleek ook na de workshop toen ik door enkele ouders meteen werd gevraagd om het nog ’s te doen op verjaardagsfeestjes!
Hierbij een scan van het artikel. Als je op het plaatje (2x)klikt wordt deze vergroot en is de tekst van het artikel leesbaar.

Wil je ook een DJ workshop voor kinderen organiseren? Laat het mij weten. Dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

» Artikel in Groter Groeien, dj workshop op school