DJ bruiloft

Je hebt ja gezegd en wil dat vieren! In de afgelopen 25 jaar heb ik menig bruiloftsfeest, trouwpartij, trouwfeest tot mooi slotstuk van een onvergetelijke dag weten te brengen.

Je gasten komen uit verschillende provincies of misschien zelfs landen. Ze houden niet allemaal van dezelfde muziek, ja je hebt met iedereen wel een andere gemene deler. Daar heb je iemand bij nodig die weet hoe hij de muzikale draad moet zoeken in het gezelschap. We gaan er eerst over praten van tevoren zodat je me een beetje leert kennen en ik jullie. Ook over jullie familie en vrienden. En dan hebben we een mooi kader voor de avond! Heel soms is er een avond waar niet het dansen centraal staat, maar de conversatie des te meer. Dat kan als men elkaar heel lang niet gezien heeft en er veel te bespreken is. Dan kan ik me aanpassen, maar wel in overleg…en dan wordt het zeker de avond waar je zo naar uit hebt gekeken!

Ik sta open voor heel diverse thema’s en muziekstijlen. Ja ik heb wel ’s op een feest met “schlager-thema” gedraaid, gelukkig was dat alleen aan het begin 🙂 en ging het vooral om de verkleedpartij!
Maar vooral in het afwisselen van stijlen ben ik (en m’n collega’s) bekend. We zijn breed georiënteerd en kunnen daarnaast als het moet net zo goed een uur in één stijl blijven knallen als het moet/kan.

Muziekstijlen: 70-ties, 80-ties, 90-ties, top40, salsa, funk, jazz, soul, disco, house, swing, electroswing, d&b, lounge

Locaties: Parel van Zuilen, Botanische tuinen Utrecht, Rechtbank Utrecht, Amstelhotel, Hilton Amsterdam, e.a.