DJ event

Voor welk event dan ook kan ik, na een goed gesprek over de kaders, invulling geven aan uw muzikale wensen.
Beurzen, presentaties, congressen kunnen zeker met muziek ondersteund worden. Mocht ik toch niet bekend zijn met de stijl of het thema dan verwijs ik u door naar een collega die er meer vanaf weet!
Mijn kracht is dat ik mezelf in dienst van de sfeer stel, door gas terug te nemen als dat verlangt wordt of door juist energieker te draaien wanneer dat nodig is. Voorbeeld van een mooi evenement in opdracht van Welcome to Wink voor het Geldmuseum, was tijdens de afgelopen museumnacht in Utrecht waarvoor ik live een achtervolgings-soundtrack moest draaien in jaren 70 stijl. De bezoekers werden een parcours rondgeleid waar ze geld moesten wassen en drogenĀ  en vervolgens bij de douane gepakt werden, gearresteerd en afgevoerd naar de gevangenis (de bar). Door de verklede acteurs, zo ook ik, werd dit een mooie participatie- voorstelling.


Enkele van mijn klanten zijn:
Jaarbeurs Utrecht, Diner en Blanc, Trade Mart Utrecht, Coca-Cola, UMC, Smaak van Utrecht (food-event), Cast Nieuwegein, Nationaal Militair Museum, Stichting Techniek Promotie