DJ club avond

In tegenstelling tot veel dj’s die beginnen met thuis draaien en dan via feestjes en partijen in de club belanden, is het bij mij net andersom. Ik begon vrijwel meteen in het clubcircuit en heb jaren vaste clubavonden gehad. Op een gegeven moment was het dan heel verfrissend als je een keer geboekt werd voor een avond buiten de club!
Naarmate de clubscene kleiner werd, er meer terugkerende feesten werden georganiseerd en de kroeg-dj zijn intrede deed is mijn aandeel in het clubcircuit langzaam afgenomen. Tegelijkertijd kwam het loungen op en voordat het zo genoemd werd draaide ik in de Winkel van Sinkel al in een team dj’s dat tijdens het diner de muziek verzorgde. Tegenwoordig draai ik nog wel eens in clubs op bijzondere feestdagen of voor organisaties als Supernatural.
Natuurlijk houd ik me aanbevolen voor een mogelijke clubavond en dan doel ik niet alleen op 40-up party’s…
Mijn eerste club waar ik draaide was Alcazar waarna er velen volgden zoals Fellini, Axl, PLF (ooit genoemd als één van de beste undergound clubs van Europa in een Engels blad), Winkel van Sinkel, Club NL (Amsterdam) Waterfront (Rotterdam), Blauwe Vis (Rotterdam), Omhelzing, Club DMW (Rotterdam) , De Vlerk ( Rotterdam) Sophie’s Palace (Utrecht). Ook draaide ik voor organisaties die feesten organiseerden in Escape, Luxor, Nighttown, Melkweg