Dj Alwin en violiste Anastasija bij opening Giga’s te Arnhem

Zondag 30 jannuari jl heeft Dj Alwin de sfeervolle jazzy/lounge muziek verzorgd bij de heropening van Restaurant Giga’s te Ellecom. Violiste Anastasija gaf de muziek extra elan door haar bijdrage en solo’s en samen met Alwin verzorgden zij de muziek voor de Couture-show van Irvinx.  Lees hieronder het persbericht.

Zondag 30 januari werd restaurant Giga’s feestelijk heropend door Hans Elzenaar,
wethouder van de Gemeente Rheden. Hij deed dit door als eerste zijn
handtekening in een grote spiegel te graveren die in het restaurant
zal komen te hangen.

Tijdens de opening werd het nieuwe concept van Giga’s “Artistic Chique” gelanceerd. Dit thema staat voor een combinatie van moderne kunst, culinair genieten, mode en muziek. Dit werd onder andere vertaald in een proeverij van heerlijke gerechten, een fashion preview van de Arnhemse couturier Irvinx, de muziek van DJ Alwin en violiste Anastasija en een tentoonstelling van kunstenares Marianne Y. Naerebout.

Tevens werd de nieuwe chef-kok Johan Christiaan Reker voorgesteld aan de 150 genodigden. Reker heeft inmiddels een stevige culinaire carriérre
opgebouwd bij diverse twee en drie sterren restaurants in Frankrijk en De Echoput in Hoog Soeren en is sinds januari chef-kok van de drie restaurants op Landgoed Avegoor, NooN, MAX en Giga’s.

De nieuwe menukaart van Giga’s zal op 2 februari ingevoerd worden. Hier op zal onder andere de traditionele oester waarnaar het restaurant genoemd is te vinden zijn.

Restaurant Giga’s is geopend op woensdag en donderdag vanaf 18.00 uur en op
vrijdag en zaterdag vanaf 19.00 uur. Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.

Restaurant Giga’s 
Landgoed Avegoor
Zutphensestraatweg 2
6955 AG Ellecom
0313 430600              0313 430600      
info@avegoor.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *